YAŞAMMMATİK YAŞAMA DAİR HER ŞEY
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Burada spor,edebiyat,bilgisayar,web,şiir,bilim,siyaset anlayacağınız her şey var

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

***ALEX'TEN AZİZ BAŞKANA YANIT***

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1***ALEX'TEN AZİZ BAŞKANA YANIT*** Empty ***ALEX'TEN AZİZ BAŞKANA YANIT*** Salı Eyl. 15, 2009 8:26 am

panisher

panisher
Uzman Mod
Uzman Mod

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü verdi. Peki takım kaptanı Alex bu konuda ne düşünüyor? Brezilyalı yıldız, “Zor ama bunu başaracak gücümüz de var” diyor.

Fenerbahçe’nin Kaptanı Alex de Souza, kulüp başkanı Aziz Yıldırım’ın 3 yıl üst üste şampiyonluk sözüyle ilgili olarak, Lig TV’ye “Zor olacaktır, fakat Fenerbahçe’nin 3 yıl üst üste şampiyon olacak gücü vardır” dedi. Bu hedefin gerçekleşmesinin mümkün olduğunu ifade eden Brezilyalı futbolcu, “Kolay olduğunu kimse söyleyemez, elbette ki zor ve sıkıntılı olacaktır. Fakat Fenerbahçe’nin bu gücü vardır. Ben Fenerbahçe’ye geldiğimde 2003-2004 sezonunda Daum ile şampiyon olduk. Daha sonra 2004-2005 sezonunda ikinci kez şampiyon olduk. 2005-2006 sezonunda da Galatasaray oldu. Orada kolay olmadığı gibi önümüzdeki 3 senede de zor olacaktır. Fakat Fenerbahçe’nin 3 yıl üst üste şampiyon olacak gücü vardır. Önce ilkini kazanmamız gerekiyor. Son iki yılda olamadık. Bu yıl gidişatımıza baktığımızda en güçlü ekiplerden bir tanesiyiz. Adım adım gidip önce ilkini düşünmeliyiz” şeklinde konuştu.

Sambacılar’a övgüAlex, Cristian ve Dos Santos’un Fenerbahçe’den önce Brezilya’daki kulüpleri Corinthians’ta önemli bir tecrübe edindiklerini kaydederek, “İnanıyorum ki onlar da burada bizim başarılarımızda büyük pay sahibi olacaklar” dedi. Galatasaray’ın Brezilyalısı Elano için de Alex, “Her yerde kalitesini belli etti. Kumaşı ortada olan bir oyuncu. Çok fazla onun hakkında konuşmaya gerek yok. Daha önce 2-3 kez milli takımda birlikte olmuştuk” şeklinde değerlendirme yaptı.

Alex’in Fenerbahçe karnesi
Kategori Maç Gol Asist
Süper Lig 152 82 72
Türkiye Kupası 23 9 5
Avrupa Kupaları 47 12 16
Süper Kupa 2 2 1
Toplam: 224 105 94

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]